Groente- en fruitpakketten
 
Afbeelding invoegen
 
Onze groente- en fruitpakketten komen van De Kievit uit Katwijk. Woensdag en vrijdag zijn de afhaaldagen voor de groente- en fruitpakketten. Wie een keer een pakket van Kievit geprobeerd heeft, weet waarom we voor Kievit kiezen. Wij bieden u de mogelijkheid om op woensdag of vrijdag uw pakket vers af te halen. U kunt hier als u dit wilt een abonnement van maken door er een wekelijkse bestelling van te maken, u kunt ook ‘losse’ pakketten bestellen. Bestellingen en wijzigingen kunnen uiterlijk zaterdag voorafgaand aan de komende week worden doorgegeven. 
 
 
                                      Afbeelding invoegen 
                                      inpakken...

Basispakket
klein                                                                                                                 7,25
medium 9,00
groot 12,00
Superpakket
klein                                                                                                                 8,75
medium 11,50
groot 15,25
Combipakket
klein                                                                                                                 8.25
medium 10.75
groot 14.25

In het basispakket treft u alle denkbare groenten aan. Kievit zorgt voor een afwisselend en een aantrekkelijk pakket. Dit pakket is geschikt voor 4 à 5 dagen koken.

In het superpakket gebruikt Kievit vooral luxe en toegankelijke groenten. Het pakket is wat rijker aangekleed. Het is voor 4 à 5 dagen koken.

Het combipakket is er volgens Kievit voor drukke mensen die minder vaak willen koken. Ze gebruiken dezelfde groenten als in het super groentepakket, alleen bevat dit pakket minder porties. Het is voor 2 à 3 dagen en het wordt aangevuld met fruit.
 
                                    
                                    ...en wegwezen...               
 
 
Fruitpakketten
 
basisfruitpakket                                                                                              7,50
superfruitpakket 10,75
speciaal-fruitpakket 12,00

Het basisfruitpakket bevat 2 tot 2,5 kilo fruit. Elke week bevat dit pakket 4 à 5 soorten fruit.

Het superfruitpakket is uitgebreider. Het bevat meer gewicht en nog meer soorten fruit. Het is een complete fruitmand in een tas.
Het speciaal-fruitpakket bevat in de zomermaanden veel zomerfruit (aardbeien, bessen, kersen etc.) van eigen bodem en uit Europa (perziken, abrikozen, etc.). Buiten deze periode bevat het naast het gewone handfruit veel exotisch fruit.

 

 

 

 .